Page 1 of 1

Pressing Space Unlocks the Cursor

Posted: Thu Jun 25, 2020 7:35 am
by ThePrimePillow
Hello, whenever I press "space" the cursor is unlocked and the game does not let me send inputs till I hit "space" again. Another weird thing is if I am falling and press "space" I will still fall but my falling animation will pause. In fact pressing it causes all animations to pause.

Re: Pressing Space Unlocks the Cursor

Posted: Thu Jun 25, 2020 8:53 am
by Lovatto
That definitely is not a default problem, which version of MFPS are you using?
are you using the Input Manager addon?

Re: Pressing Space Unlocks the Cursor

Posted: Thu Jun 25, 2020 9:30 am
by ThePrimePillow
I am using MFPS 2 v1.7.5 and Input Manger v1.6

Re: Pressing Space Unlocks the Cursor

Posted: Thu Jun 25, 2020 9:08 pm
by Lovatto
Any change that you did before this happens?
Does the Menu or the chat input field appear when the cursor is unlocked?

Re: Pressing Space Unlocks the Cursor

Posted: Fri Jun 26, 2020 3:28 am
by ThePrimePillow
No nothing appears the cursor just unlocks and the player animations freeze

Re: Pressing Space Unlocks the Cursor

Posted: Sun Jun 28, 2020 2:31 pm
by ThePrimePillow
After being unable to find the problem I made a new project with all the addons and copied it over my previous one and now the problem is gone.

Re: Pressing Space Unlocks the Cursor

Posted: Mon Jun 29, 2020 10:43 am
by volfase
i having same problem it started after updating mfps.

Re: Pressing Space Unlocks the Cursor

Posted: Tue Jun 30, 2020 11:03 am
by ThePrimePillow
volfase wrote:
Mon Jun 29, 2020 10:43 am
i having same problem it started after updating mfps.
Ya, I just replaced my MFPS files in my project and It worked. I was unable to find out the reason for this bug unfortunately :cry:

Re: Pressing Space Unlocks the Cursor

Posted: Sun Jul 19, 2020 10:25 am
by haskoman
i have this bug too after update ;( version 1.7.5, for fix need just add new version and no update or you get this bug

Re: Pressing Space Unlocks the Cursor

Posted: Fri Jul 24, 2020 8:52 am
by Leonid_RU
The problem is solved by adding the Bl_Room Camera script to GameObject Camera.
Image